• Blerti Cami

    Drejtor i laboratorit eshte Dr.Blerti Cami specializuar ne teknikat e riprodhimit te asistuar ne Kliniken Universitare te Bonn-it Gjermani nen kujdesin personal te Prof. Markus Montag, i njohur nderkombtarisht ne shkencen e IVF. Dr. Blerti Cami eshte gjithashtu i certifikuar si “Senior Embriologist” nga Shoqata Europiane per Riprodhimin Human dhe Embriologjine (ESHRE).

    Leave a reply →

Photostream