• Ina Cami

    Ina Çami, Msc. Ka mbaruar studimet për Biologji pranë Fakultetit të Shkencave Natyrore, duke vazhduar më tej edukimin pasuniversitar në Teknikat e Riprodhimit të Asistuar pranë Universitetit të Valencias dhe qëndrës IVI,  si dhe është trajnuar në Spitalin Universitar të Heidelbergut nën kujdesin e Prof. Markus Montag.

    Leave a reply →

Photostream