• Lulzim Cami

    Dr. Lulzim Çami është administrator i Klinikës Ursula. Ai ka eksperiencë 35 vjeçare si Obstetër-Gjinekolog dhe prej 15 vjetësh është profilizuar në trajtimin e infertilitetit duke siguruar shërbim profesional dhe të specializuar për çdo pacient që i drejtohet qendrës tonë.

    Leave a reply →

Photostream